Agronom

Povrtarstvo

Od povrtarskih kultura zastupeljeni su: luk, krompir, cvekla, paprika i kupus. U proizvodnji krompira podjednako su zastupljene bele i crvene sorte.

Ratarstvo

Kada je u pitanju uzgoj ratarskih kultura orijentisani smo na: kukuruz, soju, pšenicu, šećernu repu, ječam, suncokret i uljanu repicu. Ratarske proizvode poput soje, suncokreta i šećerne repe prodajemo domaćim prerađivačima. Kukuruz prodajemo stranim kupcima koji su tradicionalno prisutni na našem tržištu i na taj način ostvarujemo značajan poslovni prihod od izvoza.

Skladištenje i otkup

Kada je u pitanju naša prodajna strategija pored primarne proizvodnje povrtarskih kultura proširili smo delatnost i na skladištenje, pakovanje, distribuciju i izvoz povrća, vodećim domaćim i svetskim trgovinskim lancima. Usluge otkupa kukuruza, soje, pšenice, ječma, suncokreta i uljane repice pružamo na pet sopstvenih otkupnih mesta: Despotovo, Pivnice, Ratkovo, Odžaci, Gajdobra kao i tri uslužna: Čonoplja, Riđica i Hrtkovci.

Mehanizacija

Posedujemo kompletnu mehanizaciju i opremu poslednje generacije, namenjenu osnovnoj obradi zemljišta, predsetvenoj pripremi, kombajne za ubiranje ratarskih kultura, specijalizovane mašine za sakupljanje povrtarskih kultura, ali i sejačice koje su satelitski navođene I namenjene preciznoj poljoprivredi. Pored mehanizacije koja je namenjana za primarnu proizvodnju, posedujemo i mašine za pranje, čišćenje i pakovanje povrtarskih kultura kao i objekte za njihovo skladištenje.

Obezbeđen visok kvalitet proizvoda i usluga