Agronom

OZZ Agronom Despotovo-Pivnice osnovan je  2001. godine kako porodična firma. Agronom  se razvijao  dugi niz godina, da bi danas izrastao u kompaniju koja je lider u agraru u ovom delu Srbije.

OZZ Agronom Despotovo Pivnice zajedno sa svojim kooperantima i kupcima spada u red vodećih proizvođača, otkupljivača i organizatora poljoprivredne proizvodnje u Srbiji. Takođe, kompanija se bavi prodajom i distribucijom sredstava za zaštitu bilja, semena, veštačkih đubriva kao i opreme namenjene poljoprivrednoj proizvodnji uz stručnu podršku našeg tima.

Poslovnu delatnost Zadruge se odvija na severu Srbije u regionu Vojvodine u delu južnobačkog upravnog okruga. Ovaj geografski prostor odlikuju izuzetno povoljni klimatski uslovi za primarnu poljoprivrednu proizvodnju povrtarskih i ratarskih kultura, plodno zemljište i dostupna čista voda potrebna za navodnjavanje useva.

Danas nakon više od 20 godina poslovanja, Agronom ima više od 120 zaposlenih. Obrađujemo preko 2.600 ha plodne zemlje. Posedujemo kompletnu mehanizaciju i opremu poslednje generacije, namenjenu osnovnoj obradi zemljišta, predsetvenoj pripremi, kombajne za ubiranje ratarskih kultura, specijalizovane mašine za sakupljanje povrtarskih kultura, ali i sejačice koje su satelitski navođene i namenjene preciznoj poljoprivredi. Pored mehanizacije koja je namenjana za primarnu proizvodnju, posedujemo i mašine za pranje, čišćenje i pakovanje povrtarskih kultura kao i objekte za njihovo skladištenje.

U setvenoj strukturi imamo povrtarske i ratarske kuture.
Sa namerom da unapredimo naše poslovanje i kontrolu naših proizvodnih procesa, a sve u cilju proizvodnje i prodaje zdrave i bezbedne hrane implementirali smo tri Sistema kontrole kvaliteta i porekla naših proizvoda. Posedujemo: GLOBAL G.A.P sertifikat, HCPP standard i ISCC sertifikat.

Naši zaposleni

OZZ Agronom Despotovo-Pivnice osnovan je 2001. godine kako porodična firma. Danas nakon više od 20 godina poslovanja, Agronom ima više od 120 zaposlenih. Kompaniju čine ljudi. Oni su Agronomova najveća snaga.

Testimonials

loader.png

Get to know us

30 Years Agriculture Experience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed deiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Donec scelerisque dolor id nunc dictum, interdum.